FitComplete - popolna vadba!

Dandanes vse preveč hitimo, stresne situacije so postale del našega vsakdana zato je še toliko bolj pomembno, da krepimo telo in duha. Ker se zavedamo, da je dobra telesna pripravljenost ključnega pomena vas vabim, da se mi pridružite na moji vadbi.

Sem inštruktorica fitnesa/fitnes skupinskih vadb in moje vodilo je »TRENIRAJ, KER LJUBIŠ SVOJE TELO IN NE KER GA SOVRAŽIŠ« Skupinske vadbe/treningi so postali moja velika strast in vsak dan poskušam to mojo strast, veselje in ljubezen do gibanja prenašati na moje varovance/vadeče in jim pokazati, da se je gibati fino in zabavno hkrati pa zelo zdravo. Svojim vadečim pomagam do boljšega počutja, izgleda in pozitivno vplivam na njihovo življenje. Moj primarni cilj sta  vaše zdravje in dobro počutje, zato sta tehnika in pravilna izvedba vaj na mojih vadbah na prvem mestu.

Spravite svoje telo v gibanje. Začnite  migati še danes. Verjemite mi ne bo vam žal.

Naša ponudba

FitComplete

FitComplete

strokovno vodena vadba

Je intervalna vadba, strokovno vodena vadba,tako za ženske in moške, ki si želijo več energije. FitComplete izboljša vaše zdravje, počutje, moč in vzdržljivost.

FitComplete

FitComplete

vadba za mamice z dojenčki

Je vadba, ki je oblikovana posebej za mamice po porodu, ki želijo okrepiti svoje telo. V sam proces vadbe je vključen tudi dojenček.

FitComplete

FitComplete

individualne vadbe

Je trening en na ena ali do največ pet udeležencev, kjer se vam v celoti posvetim in naredim plan, ki bo za vas realen in uresničljiv.

FitComplete

FitComplete

trening gibljivosti

Trening na katerem je poudarek predvsem na gibljivosti. Izvajajo se tehnike za boljšo fleksibilnost, gibljivost tako mehkega tkiva kot tudi sklepov.

Vas zanima več? Pridružite se nam....

Miganje ne spremeni le tvojega telesa, spremeni tvoje misli, tvoj odnos in tvoje razpoloženje. Zato se mi pridruži na FitComplete in izberi program, ki ti je najbližji in ZAČNI ŠE DANES!
Pridruži se nam....

Recepti

❤CVETAČNA SOLATA❤

Cvetača je polna rudnin, karotenoidov, flavonoidov in vitamina C. Iz telesa odvaja odvečno vodo, krepi imunski sistem, čisti kri, preprečuje krvavitv...

Preberi več

❤TORTILIJEVA JAJČNA OMLETA❤

Jajca vsebujejo neverjetna hranila! Ne samo, da so odličen vir beljakovin ampak imajo tudi veliko vsebnost omega 3, vitamin B2, selen, vitamin D, B6,...

Preberi več