FitComplete

FitComplete treningi

FitComplete trening je funkcionalni/HIIT trening, temelji predvsem na vajah z lastno težo, vključuje pa tudi vadbo z raznimi pripomočki, kot so: kolebnice, elastike, proste uteži, žoge ipd. Sestavljajo jo vaje za moč, stabilizacijske vaje, vaje za ravnotežje in koordinacijo, gibljivost ter vaje za srčno žilni in dihalni sistem. Gre za izjemno raznoliko vadbo, saj ni izoliran trening določenih mišičnih skupin, ampak trening, ki se najbolj približa naravnemu in uporabnemu gibanju človeka.

Vadba je primerna za vsakogar, ker je prilagodljiva, torej ne zahteva predznanja ali določene stopnje telesne pripravljenosti.

Svojim varovancem pomagam do boljšega vsakdana in s tem pozitivno vplivam na njihovo življenje

Moj primarni cilj sta zdravje in dobro počutje, zato sta tehnika in pravilna izvedba vaj na prvem mestu.

Zdravstvene koristi redne vadbe in telesne dejavnosti je težko prezreti. Vsakdo ima koristi od vadbe, ne glede na starost, spol ali telesno sposobnost.

Za ohranjanje zdravega duha v zdravem telesu zato ne potrebujemo veliko. Včasih je dovolj že ustrezna vadba/trening 2-3 krat tedensko, da se počutimo popolnoma drugače v svoji koži.

Biti FIT ni cilj, temveč način življenja!

Hajdinjak in Hajdinjak pravita "Zdravje ni za zmeraj dana vrednota, čeprav mnogi pogosto mislijo tako, predvsem zato, ker je človek v tem obdobju relativno zdrav. Zdravje se ohranja samo z znanjem, ki ga pridobimo z učenjem. Ker zdrav človek nima pravega motiva za zdravje, dela napake, ki ga vodijo v bolezen. Ostati zdrav in živeti v sozvočju s samim seboj in drugimi nam uspe le, če v to vložimo lasten trud in hotenje"