FitComplete

FitComplete vadba za mamice z dojenčki

❤️ FitComplete - Vadba z dojenčkom ❤️

Tudi če ste bili v nosečnosti FIT, vam je morda težko priti nazaj v rutino redne vadbe po rojstvu otroka. Kombiniranje s pomanjkanjem spanja in z žongliranjem številnih nalog materinstva,vam je verjetno nemogoče najti pravo dejavnost,čas, energijo, ki vam bo pomagala prinesti telo v čas pred nosečnostjo. Tudi če najdete odlično vadbo ali studio za jogo,fitnes morda ne boste navdušeni nad idejo, da ste ločeni od svojega novorojenčka (in potem, seveda, obstaja vprašanje še otroškega varstva, medtem ko ste že odšli).?

❤️ FitComplete - Vadba z dojenčkom ❤️ ima lahko velike koristi za vas:

Vsaka mamica porabi kar nekaj ur dnevno ko se igra, sodeluje, se pogovarja s svojim otrokom. Zakaj ne bi eno urico tega igranja prenesla samo v drug prostor, kjer bi vaš čas dojenčka uporabljali tudi kot čas vaše vadbe in vadita skupaj.

Poraba teh 45 minut s svojim otrokom, medtem ko delate, pomaga utrditi tudi vašo vez. Če je vaš otrok na blazini, v naročju, na trebuhu, vas gleda v oči, ko se borite/migate, ali ko ga poljubiš, medtem ko delaš sklece, počepe, izpadne, dobiva dobro energijo, da delaš nekaj pozitivnega zase, medtem ko se hkrati tudi osredotočate na otroka.

Cenik

VRSTA KARTECENA KARTECENA / OBISK
Enkratni obisk15 €15 €
4 obiski / mesec40 €10 €