FitComplete

FitComplete vadba za podjetja

Vodene vadbe za vaše zaposlene in njihovo boljše počutje

»Rekreacija ni nova ideja. Ljudje so jo poznali v vseh dobah, čeprav ji niso še nikoli posvečali toliko časa kot prav dandanes. Komična drama pri Grkih, rimski cirkusi in gladiatorske igre, procesije v srednjem veku itd. so njene zanimive predhodnice. Človeško razvedrilo je torej brez dvoma toliko staro kot človeška družba" Green (Berčič, 2003)«

Sedanji življenjski in delavni pogoji zahtevajo izredno malo telesne aktivnosti, zaradi česar človeški gibalni sistem in s tem tudi celo telo potrebuje rekreacijo. Delo v službah postaja vedno bolj statično, večino fizičnega dela namesto človeka opravijo stroji. Večina ljudi je prikovana na stol, pred računalnik, kar pa na njih slabo vpliva in prav zaradi tega privede do številnih zdravstvenih težav, ki so posledica ne gibanja. Redno ukvarjanje s športom krepi zdravje, saj ima telesna vadba na človeka ugodne učinke. To se kaže v dobrem počutju – tako psihičnem kot fizičnem.

A za to potrebujete športni program, ki je zanimiv in privlačen. Trening FITCOMPLETE  je skupinski trening, gre za izjemno raznoliko vadbo, saj ni izoliran trening določenih mišičnih skupin, ampak trening, ki se najbolj približa naravnemu in uporabnemu gibanju človeka.

Če ste pripravljeni vlagati v svoje zaposlene, ki so navsezadnje temelj vsakega podjetja, je vadba, posvečena samo njim, izbira, ki lahko dolgoročno prinese le dobre rezultate, če ne celo odlične.

V kolikor bi vas zanimal trening, prilagojen vašemu urniku in filozofiji vašega podjetja, nam sporočite vaše želje in skupaj bomo pripravili program, ki bo za vas naj ustreznejši.