O meni

Karmen Miklavčič

Sem Karmen in prihajam z Brega pri Žirovnici. Moja najljubša vloga je vloga mame hčerki Tjaši, druga najljubša vloga pa je inštruktorica skupinske vadbe. Sama sem v mlajših letih trenirala orodno gimnastiko, takrat sem spoznala, kako pomembno vlogo ima šport pri samem osebnem razvoju, disciplini, delavnosti, … pozneje pa sem se s športom ukvarjala rekreativno.

Pred dobrimi desetimi (in več hiihi) leti sem se prvič srečala z metaboličnimi/ HIIT treningi. Sam način takšnega treniranja/miganja me je tako prevzel, da sem začutila, da je to moje poslanstvo. Kmalu sem naredila izobraževanje na Fitnes zvezi Slovenije najprej za vaditelja in kasneje tudi za inštruktorja fitnesa/fitnes skupinskih vadb. Ta moja strast je postala tudi moja sanjska služba. In vsak dan poskušam to mojo strast, veselje in ljubezen do gibanja prenašati na moje varovance/vadeče in jim pokazati, da se je gibati fino in zabavno hkrati pa zelo zdravo.

Sodelujem tudi z različnimi podjetji (Iskra Emeco, DMBSZT Gorenjske, Dom Janka Benedika Radovljica, Zdravstveni dom Jesenice,…), skrbim za dobro počutje in zdravje njihovih zaposlenih.

Nekaj časa sem skrbela tudi za gibljivost naših mladih umetnostnih drsalcev iz Bleda.

Na področju športa sem aktivna že celo svoje življenje tudi v prihodnosti se želim izobraževati in še naprej delati z odraslimi in otroki, saj v tem res uživam.

Biti FIT ni cilj, temveč način življenja!

Kontakt

FitComplete,
Karmen Miklavčič s.p.
Breg 49, 4274 Žirovnica

T: +386 (0)41 444 040
E: karmen@fitcomplete.si

Pridruži se nam